BORANG PESANAN

  
Bagaimana nak order Premium Beautiful?
 
STEP 1: Terdapat empat (4) bahagian yang perlu diukur.
Pastikan semua ukuran hendaklah menggunakan unit sentimeter (cm).
 
1.   Puncak Dada (Bust)
2.   Bawah Dada (Under Bust)
3.   Pinggang (Waist)
4.   Punggung (Hips)
 
Gambar di bawah boleh dijadikan rujukan dan ukuran mestilah diambil dalam unit  centimeter (cm).
 
   
  
TIPS: Untuk ukuran no. 3, iaitu ukuran pinggang anda senang sahaja. Di mana lipatan siku anda, di situlah saiz pinggang anda yang sebenarnya. Atau di mana pusat anda, di situlah saiz pinggang anda. Senangkan???
 
Bagi lelaki, kami hanya memerlukan ukuran no. 3 sahaja, iaitu ukuran bahagian pinggang kerana lelaki hanya memakai bengkung sahaja (waist nipper), berbanding wanita saranan terbaik memakai full set PB.  Walau bagaimanapun, ada kes-kes tertentu, untuk wanita yang sudah lebih umur, boleh jugak memakai bengkung sahaja.
 
NOTA PENTING:
Pastikan anda membuat ukur lilit secara tepat dan betul bagi menentukan saiz Premium Beautiful (PB) yang sesuai dengan badan anda. Harga PB adalah bergantung kepada saiz PB. Jangan terlalu ketat atau terlalu longar. Bak kata omputeh, Just Nice! OK.
 
STEP 2: Dah dapat empat (4) ukuran yang diperlukan, klik link PB Kalkulator yang disediakan di bawah ini, untuk tentukan saiz PB yang sesuai dengan badan anda. Anda akan dibawa ke sub-link seperti gambar di bawah ini. Klik butang SUBMIT, setelah memasukkan keempat-empat ukuran yang diperlukan. Dan dari situ, anda akan ketahui saiz PB iaitu Long Bra, Waist Nipper & Long Girder anda semudah ABC.
 
Untuk kaum lelaki, hanya ukuran no. 3 sahaja yang perlu dimasukkan ke dalam PB Kalkulator tersebut dan akan terpapar saiz waist nipper (bengkung) yang sesuai dengan badan anda.
 
 
Namun bagi anda yang mempunyai bentuk badan yang tidak terdapat dalam saiz PB yang tersedia, pihak HQ jugak ada menyediakan perkhidmatan Custom Made. Harga adalah bergantung kepada jumlah kain yang diperlukan.
 
STEP 3 : Isi Borang Pesanan yang telah disediakan di bawah ini.
SEMAK SAIZ PREMIUM BEAUTIFUL ANDA DI SINI!
Untuk tentukan saiz PB dengan lebih cepat, kami menyediakan PB Kalkulator. Klik LINK di bawah ini.
 
http://e-commerce.hai-omarketing.com/epbmeasurement/pb_measurementUI.aspx
 
Setelah membuat semakan saiz PB, klik butang BACK untuk kembali ke laman web ini seperti gambar di bawah.
 

Borang Pesanan

 
Copyright ©2019 Korset Premium Beautiful, All Rights Reserved.