BORANG PESANAN

  
Bagaimana nak order Premium Beautiful?
 
STEP 1: Terdapat empat (4) bahagian yang perlu diukur.
Pastikan semua ukuran hendaklah menggunakan unit sentimeter (cm).
 
1.   Puncak Dada (Bust)
2.   Bawah Dada (Under Bust)
3.   Pinggang (Waist)
4.   Punggung (Hips)
 
Gambar di bawah boleh dijadikan rujukan dan ukuran mestilah diambil dalam unit  centimeter (cm).
 
   
  
TIPS: Untuk ukuran no. 3, iaitu ukuran pinggang anda senang sahaja. Di mana lipatan siku anda, di situlah saiz pinggang anda yang sebenarnya. Atau di mana pusat anda, di situlah saiz pinggang anda. Senangkan???
 
Bagi lelaki, kami hanya memerlukan ukuran no. 3 sahaja, iaitu ukuran bahagian pinggang kerana lelaki hanya memakai bengkung sahaja (waist nipper), berbanding wanita saranan terbaik memakai full set PB.  Walau bagaimanapun, ada kes-kes tertentu, untuk wanita yang sudah lebih umur, boleh jugak memakai bengkung sahaja.
 
NOTA PENTING:
Pastikan anda membuat ukur lilit secara tepat dan betul bagi menentukan saiz Premium Beautiful (PB) yang sesuai dengan badan anda. Harga PB adalah bergantung kepada saiz PB. Jangan terlalu ketat atau terlalu longar. Bak kata omputeh, Just Nice! OK.
 
Dah dapat empat (4) ukuran yang diperlukan, masukkan data-data tersebut di dalam Borang Pesanan untuk kiraan bagi menentukan saiz PB yang bakal anda pakai nanti.
 
Namun bagi anda yang mempunyai bentuk badan yang tidak terdapat dalam saiz PB yang tersedia, pihak Hai-O jugak ada menyediakan perkhidmatan Custom Made. Harga adalah bergantung kepada jumlah kain yang diperlukan.
 
STEP 2 : Isi Borang Pesanan yang telah disediakan di bawah ini: -

Borang Pesanan

 
Copyright ©2017 Korset Premium Beautiful, All Rights Reserved.