Selamat Datang Ke Korset Premium Beautiful

 
Assalamualaikum W.B.T.

Selagi ada perempuan, selagi itulah ada masalah wanita.  Especially, bila sudah berkahwin dan beranak-pinak.  Bila tengok sebelum dan selepas berkahwin pasti ada perbezaan yang sangat ketara.  Yang tak kahwin pun tak boleh lari dari masalah wanita.  Apa ya... masalah-masalah wanita ni??

Masalah paling utama selalunya berat badan yang berlebihan, perut buncit, peha dan lengan besar, payu dara kendur, stretchmark, period yang tidak teratur, senggugut, keputihan, hormon yang tidak stabil, cyst, fibroid, slip disc, low back pain, angin dalam badan dan banyak lagi.

Ada di kalangan wanita termasuk diri saya sendiri mempunyai pengalaman mencari solution untuk kuruskan badan terutamanya.  Pergi ke pusat pelansingan, pembedahan, pengambilan pil, diet dan senaman.  Tapi kalau diet tak exercise, badan jadi lembik.  Tapi bila exercise secara tidak konsisten pun masalah.  End up berat badan naik berkali ganda.

So, saya dah jumpa solution untuk masalah-masalah yang seringkali berulang ini.  Premium Beautiful Korset adalah jawapannya.  Premium Beautiful atau nama manjanya "PB" ini terdiri daripada LONG BRA, WAIST NIPPER dan LONG GIRDLE. PB merupakan Korset No. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita-wanita di Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

PB ini bukan sekadar korset biasa, akan tetapi sangat-sangat luar biasa. Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran.  30% untuk pembentukan badan dan 100% keyakinan kepada wanita.   Membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma dalam badan.

Apa yang menariknya PB ini ialah: -
 
1. Kandungan Far Infrared Rays (F.I.R).
2. Pembentukan bagi Kontur Payudara, Kontur Pinggang & Kontur Pinggul.
3. Mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS kerana sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.
4. Mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari American Chiropratic Association (ACA).
5. Diiktiraf Persatuan Pakar Tulang Belakang dari Amerika Syarikat, Qubec dan Kanada.
6. Fabrik Akwatek dan Akwadyne yang digunakan untuk baju angkasawan di mana, fabrik ini mampu menstabilkan suhu badan.  Jika persekitaran panas, PB boleh menyejukkan badan dan begitulah di sebaliknya jika persekitaran sejuk, PB boleh memanaskan badan si pemakai dan yang paling penting, PB ini mampu menyah-bau badan si pemakai juga.
7. Lifetime Warranty - Sebarang kerosakan atau koyak boleh dihantar untuk pembaikan secara PERCUMA.
 
Jadi, jika anda tergolong dalam masalah-masalah yang disebutkan seperti di atas, maka ambillah tindakan bijak untuk beralih kepada PREMIUM BEAUTIFUL KORSET.  Saya jamin anda pasti tidak menyesal.
 
Premium Beautiful (PB) ini sudah 25 tahun berada di pasaran. Ramai sangat wanita-wanita Malaysia asyik bertanya untuk nak beli PB. Sebabnya produk PB ni produk SUPERBRANDS, BERKUALITI, BERKESAN dan AMAT SELESA. PB merupakan pakaian dalam pembentukan badan NO. 1 di MALAYSIA.
 
 
PB telah dianugerahkan juga Winner of “Reader’s Choice” Award – The Best Body Shaping Lingerie voted by Natural Health Magazine Readers.  Mesti uolls tertanya-tanya kenapa PB ni ramai wanita2 di luar sana suka sangat dengan PB ni. Senang jer kalau produk PB ni tak bagus, bukan produk yang tak memberi manfaat kepada si pemakai, kenapa eehh PB terpilih sebagai pemenang “Reader’s Choice” Award?  Untuk makluman uolls, undian berdasarkan pembaca2 Majalah Natural Health tau dan tiada paksaan dilakukan semasa proses pengundian.
 
   
 
 
Kali ni PB featured sebagai salah satu pilihan Women’s Weekly Lingerie Awards 2015 majalah Women’s Weekly May 2015 edition, di bawah kategori High Performance Bras.

Saya tertarik dengan pengiktirafan Women’s Weekly. “Innovatively woven with infrared rays, it also promotes better blood circulation while sculpting your body into an hourglass figure”. Memang unik sebab PB adalah satu-satunya lingerie yang ditenun dengan FIR dan ditekankan membantu membentuk tubuh ramping dan menawan.
 
Macam yang saya cakapkan tadi, uolls tak boleh nak compare PB dengan korset biasa. PB bukan dijahit digudang2 oleh sembarangan orang. Ia direkacipta dari teknologi 5 buah negara iaitu Jerman, Amerika, Taiwan, Jepun dan Korea. Fabriknya yang bersifat Egronomik. Material dari Akwatek & Akwadnye membuatkan uolls selesa sangat2 memakainya. You all kena tahu PB ni ada Far Infrared Rays (FIR) yang disulam pada benang2 fabriknya bukan seperti korset biasa yang kebiasaannya dilengkapi dengan magnetic metal yang dijahit di antara lapisan untuk meningkatkan metabolisme. Di Malaysia, kerusi urut jenama terkenal yang ada FIR pun harganya mencecah ke RM10,000. Kalau uolls pergi buat slimming body treatment yang perlukan beberapa sesi tu pun beribu-ribu ringgit sekali satu sesi. Means harga PB act standard harga dengan produk berkualiti yang lain. Dan yang penting, memang berkesan. Sangat bermanfaat.
 
 
Waist Nipper (bengkung) PB ini mendapat pengiktirafan daripada Persatuan Tulang Belakang Dunia kerana keberkesanannya iaitu dari Amerika Syarikat, Kanada & Quebec. Bukan calang-calang produk untuk mendapat pengiktirafan sebegini rupa kerana sudah terbukti khusus membantu support tulang belakang seperti release back pain, pesakit slip disc dan pesakit scoliosis (tulang bengkok).
  
PB uolls beli sekali sahaja tapi dapat LIFETIME WARRANTY. Kalau koyak ke, tercabut cangkuk ke, rosak ke, uolls boleh hantar repair sama ada melalui agen atau pergi terus ke stokis berdekatan. Semuanya Free of Charge (FOC). Tak kiralah berapa kali rosak. Tapi kalau perabot rumah rosak, tak boleh buat apa kan??? End up uolls buang and beli yang baru.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
 
 
 
Copyright ©2017 Korset Premium Beautiful, All Rights Reserved.