ANDA NAK TURUNKAN BERAT BADAN / KURUS???
 

 
 
ANDA MENGALAMI MASALAH PERUT BUNCIT??
ANDA MENGALAMI SAKIT BELAKANG, SLIP DISC ATAU SCOLIOSIS???
ANDA PESAKIT LUMBAR SPINE L4/L5???
ANDA MENGALAMI SENGGUGUT ATAU KEPUTIHAN???
ANDA ADA MASALAH HAID TIDAK TERATUR???
ANDA ADA CYST ATAU FIBROID ATAU LUMP???
ANDA ADA MASALAH GASTRIK???
ANDA ADA MASALAH MIGRAIN???
ANDA INGIN HAMIL???
ANDA MENCARI BENGKUNG BERPANTANG???
ANDA TERCARI-CARI KORSET DI HARI PERKAHWINAN ANDA???
 
TAHNIAH.... ANDA BERADA DI TEMPAT YANG BETUL!!! 
 
11 SEBAB WAJIB KENAPA KORANG PERLU MEMILIKI KORSET LUAR BIASA NI….
 
SILA AMBIL PERHATIAN Pada Point No. 8, Ramai Paling Suka 
 
1. Satu korset untuk semua masalah wanita. Hanya sarung korset Premium Beautiful (PB) ni dan pakai at least 8 jam sehari. Pakai setiap hari, korang dah tak perlu set appointment untuk pergi slimming centre, tak perlu pil pelansing semata-mata nak turunkan berat badan atau nak dapatkan badan shaping.
 
2. Korset PB ni bukan sekadar korset biasa, akan tetapi sangat-sangat luar biasa. Fokus 70% untuk kesihatan dalam dan luaran 30% untuk pembentukan badan dan 100% keyakinan kepada wanita. Membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan metabolisma dalam badan korang.
 
3. Ada Teknologi Far Infrared Rays (FIR). Material serta benang pada korset PB ni disulami dengan FIR. FIR ni sangat baik untuk kesihatan. Sebab tu kalau korang yang ada sakit-sakit migrain ke, period pain ke, period tak regular ke, ada cyst or sel cancer ke… PB dapat rawat semua sakit-sakit ni. Macam tu juga kalau korang nak burn lemak degil pada badan korang dan nak lost weight, just sarung korset PB ni and make sure material PB direct contact dengan kulit badan korang. Maka, semua lemak tu dapat cair dan proses lost weight dapat dilakukan.
 
4. Design yang KEMAS. Antara pakar yang mereka PB ialah Pakar ergonomik. That's why bila pakai PB, badan terus jadi kemas, bentuk badan cantik, tiada terbonjol sana-sini, aset yang jatuh pun dinaikkan pada position yang sepatutnya & it helps to reshape badan untuk hasil yang long term. Bukan untuk 'fake result'. Tahu tak 'Fake Result'? Bila buka korset or girdle jenama biasa, lemak korang bersepah balik. Ni kira temporary punya hasil.
 
5. Menyokong Tulang Belakang, so korang takde masalah lenguh-lenguh badan yang amat sangat ketika waktu kerja.
 
6. Ciri-ciri fabrik dari jenis Akwatek & Akwadyne iaitu sama fabrik yang digunakan untuk angkasawan dan perenang professional. Sesuai dipakai sama ada cuaca panas atau sejuk, sama ada korang bekerja ataupun dalam aktiviti lasak ataupun ke luar negara yang beriklim sejuk Premium Beautiful tetap selesa dipakai.
 
7. Tidak perlu basuh setiap hari. Basuh bila korang rasa dah tak selesa atau gatal-gatal jer.  Sebabnya fabriknya jenis NYAH BAKTERIA dan NYAH BAU. CONFIRM takde bau body koranglah…
 
8. HADIAH PERCUMA sebotol Premium Beautiful Natural Wash bernilai RM50. Boleh pakai lama sampai berbulan-bulan lamanya.
 
9. Confirm LIFETIME WARANTY (JAMINAN SEUMUR HIDUP) kalau rosak 15 tahun lagi, takde masalah repair PERCUMA saja.  Pssttt nak tanya... Smart Phone beli ada "LIFETIME WARRANTY" tak? Takde kan....
 
10. HARGA DIJAMIN kompetitif setanding dengan KUALITI. Mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS kerana sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran Malaysia.
 
11. Mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari American Chiropratic Association (ACA). Diiktiraf Persatuan Pakar Tulang Belakang dari Amerika Syarikat, Quebec dan Kanada.
KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL?
 
   
 
   
 
 
 
 
 
Mendapat pengiktirafan antarabangsa iaitu dari American Chiropratic Association (ACA).
Diiktiraf Persatuan Pakar Tulang Belakang dari Amerika Syarikat, Quebec dan Kanada.
Premium Beautiful direka khas untuk menjaga kesihatan tulang belakang dan sebagai rawatan alternatif untuk pesakit tulang belakang, slip disc, lumbar spine & scoliosis (tulang belakang bengkok).
 
Bagaimana caranya Premium Beautiful dapat membantu di dalam proses melangsingkan badan anda?
 
 
Mudahkan??? Cuma sarung sahaja korset Premium Beautiful (PB),  tapi hasilnya lebih baik dari kaedah senaman, diet, pembedahan, sedut lemak, rawatan slimming centre atau makan ubat-ubat pelansing badan.
 
      
 
Premium Beautiful ini bukan korset biasa. Tapi korset luar biasa.
Nak dapat hasil yang optimum, kenalah konsisten pakai sekurang-kurangnya 8 jam sehari.
8 jam sehari pemakaian korset Premium Beautiful boleh membakar kalori sehingga 900 kalori.
Amalkan pemakaian Premium Beautiful hari-hari, memang akan dapat hasil badan yang terbentuk cantik, walaupun selepas anda tanggalkan korset PB itu nanti.
Ibarat macam tanah dalam pasu.  Pada awalnya, memang akan berderai tanah tu kan?  Tapi kalau lama-lama, lihat hasilnya.  Mampat dan kemas tanah tu walaupun kita dah keluarkan dari pasu. Betulkan??? Tak percaya??? Cuba lihat gambar di bawah ini.
 
Nak lagi faham, baca di bawah ni... 
 
Bagaimana Acuan Begitulah Kuihnya. Nampakkan??? Begitulah konsep korset Premium Beautiful. Bila pakai korset PB ini badan akan terbentuk seolah-olah di dalam acuanBadan basically takkan berkembang. Malah bentuk badan semakin cantik dan kemas. Bak kata pepatah, bagaimana contoh begitulah gubahannya dan bagaimana rupa begitulah bayangnya. Jom pakai korset PB ini.
 
Korset Premium Beautiful beli sekali sahaja. Boleh pakai sampai bertahun-tahun. Korset bertindak sebagai acuan yang membentuk badan kita. Konsisten pakai setiap hari, 8 jam sehari dengan cara pakai yang betul confirm dapat bentuk badan yang cantik serta merawat masalah kesihatan. Ada warranty seumur hidup. Tiada kesan sampingan. Mendapat pelbagai anugerah dan diiktiraf dari pakar luar negara. Memang berbaloi sangat. Jika anda rasa Premium Beautiful lebih affordable dan lebih jimat compare jenama korset yang lain, dapatkan Premium Beautiful untuk diri anda.
 
CARA PEMAKAIAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL
 
 
 
 
Sesetengah orang mungkin mendapati agak susah untuk menyarungkan Premium Beautiful (PB) untuk kali pertama. Ini kerana kita masih belum biasa lagi dan badan kita masih belum betul-betul mengikut acuan PB. Tapi jangan risau teruskan pemakaian dan percayalah ia tak lama, bila dah masuk hari ke 2 atau ke 3, pemakaian PB menjadi semakin mudah dan selesa berbanding permulaan. Tak percaya? Jom kita cuba tau....
 
Nota Penting:
Bagi ibu-ibu yang bersalin secara CESAREAN/PEMBEDAHAN teknik pemakaian agak berbeza sedikit berbanding ibu-ibu yang bersalin normal.  Kebiasaannya kita mulakan dengan pemakaian bengkung (waist nipper) terlebih dahulu dan perlahan-lahan diikuti sama ada long bra atau long girder.
 
Macammana nak pakai Premium Beautiful selepas pembedahan? Mula-mula sekali, anda kena pastikan luka di bahagian luar tu dah kering. Sebelum sarung Premium Beautiful, bolehlah anginkan pada bahagian luka/parut untuk pastikan yang ia benar-benar kering. Sebab, ini untuk elakkan luka itu lembap. Lepas tu dah bolehlah sarung Premium Beautiful. Boleh mula pakai ikut part by part kalau masih dalam tempoh berpantang.
 
TIPS PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL
 
Di sini, saya kongsikan tips penjagaan set Premium Beautiful (PB).
 
Sesuatu yang mahal tentu ada cara penjagaannya.
 
PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL MINIMUM 8 JAM SEHARI
 
Pakai Premium Beautiful (PB) minimum 8 jam sehari. Tapi kalau lebih dari 8 jam pun sangat digalakkan. Kalau nak cepatkan proses pengecilan/penurunan saiz badan, boleh pakai hingga 20 jam. Tidak ada kesan buruk kalau pakai lebih 8 jam, malah adalah lebih baik.
Minimum 8 jam tu untuk full set yet. Malam boleh pakai waist nipper masa tidur. Kesan memang cepat pada bahagian perut.
  
KETIKA PERGI KE TANDAS
Kalau ke tandas, untuk lebih mudah dan pantas membuang, just buka 2 atau 3 cangkuk then angkat waist nipper ke atas. Turunkan sahaja long girdle & seluar dalam dan membuanglah macam biasa. Dah selesai sesi pembuangan, cangkuk balik waist nipper tadi then turunkan waist nipper ke bawah. Mudahkan???
Mula-mula akan rasa agak kekok tapi lama-lama pakai PB masa pergi toilet perkara biasa sahaja.
 
MINUM SEKURANG-KURANGNYA 8 GELAS AIR KOSONG
Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari semasa pakai Premium Beautiful dan ini memang digalakkan jika tak pakai pun kan. FIR dalam Premium Beautiful memerlukan air yang cukup dalam badan kita untuk bertindak.
Jikalau tiba-tiba terasa pening semasa memakai Premium Beatiful, segeralah minum air.
 
KRISIS PENYEMBUHAN
Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah normal dan sementara. Ini menandakan badan sedang mengeluarkan toksid. Sakit kepala, pening, gatal dan sakit belakang adalah perkara biasa bagi pengguna Premium Beautiful buat kali pertama. Anda perlu bersabar dan teruskan memakainya.
 
MASA BASUH
Basuh bila perlu. Maknanya kalau anda rasa Premium Beautiful masih bersih dan tidak berbau boleh teruskan pakai. Tapi kalau Premium Beautiful mula berbau atau gatal itu maknanya masa untuk dibasuh sudah tiba!
 
CARA-CARA MEMBASUH PREMIUM BEAUTIFUL
1. Basuh Premium Beautiful dengan cucian tangan sahaja. Elakkan memerah/memintal dengan kuat.
2. Masukkan separuh air bersih dalam baldi dan campur sedikit Premium Beautiful Wash (jangan guna sabun serbuk). Kemudian celup dan basuh Premium Beautiful dengan dengan tangan.
Bilas Premium Beautiful hingga bersih dan sangkut pada penyidai dalam bilik air supaya air basuhan Premium Beautiful menitik dan kering. Boleh juga keringkan Premium Beautiful dengan tuala bersih.
3. Bila air tidak menitik lagi, boleh sidai Premium Beautiful dalam bilik bawah kipas.
4. Premium Beautiful akan kering dalam masa 4-6 jam so masa terbaik untuk basuh ialah masa balik dari kerja. Esoknya boleh pakai lagi.
 
 
 
PANTANG LARANG!!!
1. Jangan basuh Premium Beautiful dengan mesin basuh atau memerah dengan kuat.
2. Jangan iron atau dry clean.
3. Jangan jemur di bawah/direct pada cahaya matahari.
4. Jangan basuh dengan sabun serbuk.
 
 
TESTIMONI TURUN BERAT BADAN / RESHAPE
 
TESTIMONI SAKIT BELAKANG / SLIP DISC / LUMBAR SPINE / SCOLIOSIS
 
10
10
TESTIMONI IBU BERPANTANG BERSALIN NORMAL & CESARIAN
10
 
10
10
TESTIMONI BENGKUNG UNTUK LELAKI (WAIST NIPPER FOR  MEN)
10
 
10
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 
AMACAM...?? DAH TENGOK?? PUAS HATI???
MACAM MANA NAK ORDER??
SENANGGGGGG....
 
Jadi macam mana caranya nak beli korset PB ni?
 
Caranya dapatkan khidmat runding dari yang PAKAR a.k.a PB Expert. Kami ini telah dilatih untuk measure dan fitting customer yang nak beli korset PB. Ukuran amat penting bagi memastikan korset yang dibeli, betul-betul saiz you all semua. Ada kes beli korset PB ni bukan saiz body sendiri, akibatnya tak selesa pakai, terbesar, terkecik. Kalau besar sangat pun tak selesa. Kalau kecik sangat, ketatlah pulak kan. So better measure betul-betul saiz badan you all.
 
   
 
Lepas dapat ukuran, baru PB Expert dapat tentukan mana satu saiz PB you all. Insya Allah once dah measure, bila pakai PB memang selesa.  Bukan itu sahaja, PB Expert akan ajar cara & teknik yang betul pemakaian PB untuk mendapat hasil yang lebih optimum selain daripada pemakaian PB secara konsisten iaitu sekurang-kurangnya 8 jam sehari.
 
Bila kami menjalankan tugas kami, kami bukan jurujual yang janji jual. Kami ada proses & rekod untuk menjaga & memantau client kami. Kami tidak sekali-kali cadangkan anda jangan makan atau tidak perlu bersenam. Bersenam sangat penting untuk badan lebih cergas & jantung lebih sihat.
1
TAWARAN ISTIMEWA SEMPENA RAMADAN
 
   
 
   
 
 
FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA
 
Call/SMS saya sekarang dengan KLIK sahaja nombor di bawah ini: - 
6012-3189370
6012-3189370
6012-3189370
 
KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH INI....
http://korsetpremiumbeautifulkl.wasap.my/
 
ATAU
KLIK LINK DI BAWAH INI UNTUK PESANAN TERUS PREMIUM BEAUTIFUL
http://korsetpremiumbeautiful.my/1_20_borang-pesanan.html
 
Saya jamin anda akan puas hati.
 
Terima Kasih.
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2017 Korset Premium Beautiful, All Rights Reserved.