ANDA MENCARI BENGKUNG BERPANTANG???
ANDA MENCARI BENGKUNG MODEN???
ANDA MENCARI BENGKUNG BERSALIN MODEN???
NAK CARI BENGKUNG UNTUK IBU BERSALIN CZER/CESARIAN?
NAK CARI BENGKUNG UNTUK IBU BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN?
NAK BADAN KEMBALI LANGSING DENGAN CEPAT???


TAHNIAH!!!

ANDA BERADA DI TEMPAT YANG BETUL...

DI SINI TEMPATNYA....    


Hai ibu-ibu yang sedang mencari bengkung untuk persiapan berpantang. Jom baca apakah kelebihan berpantang dengan korset Premium Beautiful (PB) ini:-
 
1.    Membuang angin di dalam badan.

2.    Mengempiskan perut dan memulihkan keadaan kulit perut seperti mengurangkan kesan regangan, melicinkan serta menghilangkan tompok-tompok hitam (stretchmark) pada kulit perut.
3.    Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelakkan rahim jatuh.

4.    Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin.

5.    Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi.
6.    Mempercepatkan proses pengeluaran darah kotor/darah nifas.

7.    Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim.
8.    Mengelakkan badan daripada "masuk angin".
9.    Mengecutkan rahim selepas bersalin.

10.  Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron).

11.  Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperit param, tapel dan pilis.
12.  Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu).
13.  Melancarkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu.
14.  Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar
15.  Mengelakkan masalah perut buncit dan menggelebeh.
16.  Mengurangkan berat badan supaya badan kembali ke berat asal sebelum hamil.

17.  Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik
18.  Mengurangkan rasa sakit pada perut selepas bersalin.
19.  Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.
20.  Melindungi organ dalaman dan membolehkannya mengecut dengan cepat serta kembali ke kedudukan asal.
21.  Memecahkan lemak dan selulit.
22.  Menggalakkan postur badan yang baik dan membantu proses penyusuan.
23.  Mencegah daripada makan yang berlebihan.

24.  Potential weight loss minima 10 - 15 kg semasa berpantang.

25.  PB membantu inshape body lebih berpotongan.
26.  Bagi ibu-ibu yang bersalin secara Cesarian/Pembedahan (kerana tidak boleh bertungku, memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.
27.  Sangat menjimatkan masa berbengkung dan amat memudahkan bagi ibu-ibu moden yang berpantang sendirian.
28.  Jimat tenaga dan kos sebab beli sekali, boleh pakai lagi lepas berpantang seterusnya untuk kelahiran akan datang juga.

Pakai bengkung PB ni, luka dalaman & luaran cepat kering & baik, perut jadi kempis seawal 5 minit. Pakai PB umpama dapat 5x SESI BERTUNGKU. Satu-satunya bengkung yang ada Far Infrared Rays (FIR) membakar lemak sehingga 900 kalori jika dipakai sekurang-kurang 8 jam sehari. Tak perlu susah-susah sediakan tungku, badan akan rasa hangat. Senang nak pakai, tak perlu bantuan orang lain.

 
Nowadays, ramai yang belum bersalin @ sudah bersalin mencari bengkung yang lebih praktikal & mudah dipakai.
Di sini, saya nak suggest pakej berpantang 1ST CLASS dengan Premium Beautiful.
 
   
 
Kalau badan yang banyak angin memang patut pakai bengkung moden ni. Terkentut-kentut atau sendawa jadinya nanti. Ni masa healing crisis. Kepala rasa ringan dan badan rasa ringan. Proses detox pun berjalan sekali.
 
   
 
   
 
Inilah kelebihan korset kesihatan yang disulami dengan Far Infrared Rays (FIR) di mana, ianya 70% direka untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Badan yang menggelebeh, jatuh dikemaskan semula. 
 
Jom berpantang dengan korset PREMIUM BEAUTIFUL. Sama ada anda bersalin normal ataupun czer tiada masalah untuk memakainya.
KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL?
 
   
 
   
 
 
Bagaimana caranya Premium Beautiful dapatmembantu di dalam proses melangsingkanbadananda?
 

 
Premium Beautiful ini bukan korset biasa. Tapi korset luar biasa.
Nak dapat hasil yang optimum, kenalah konsisten pakai sekurang-kurangnya 8 jam sehari.
8 jam sehari pemakaian korset Premium Beautiful boleh membakar kalori sehingga 900 kalori.
Amalkan pemakaian Premium Beautiful hari-hari, memang akan dapat hasil badan yang terbentuk cantik, walaupun selepas anda tanggalkan korset PB itu nanti.
Ibarat macam tanah dalam pasu.  Pada awalnya, memang akan berderai tanah tu kan?  Tapi kalau lama-lama, lihat hasilnya.  Mampat dan kemas tanah tu walaupun kita dah keluarkan dari pasu. Betulkan??? Tak percaya??? Cuba lihat gambar di bawah ini.
 
Nak lagi faham, baca di bawah ni... 
 
Bagaimana Acuan Begitulah Kuihnya. Nampakkan??? Begitulah konsep korset Premium Beautiful. Bila pakai korset PB ini badan akan terbentuk seolah-olah di dalam acuanBadan basically takkan berkembang. Malah bentuk badan semakin cantik dan kemas. Bak kata pepatah, bagaimana contoh begitulah gubahannya dan bagaimana rupa begitulah bayangnya. Jom pakai korset PB ini.
 
 
Korset Premium Beautiful beli sekali sahaja. Boleh pakai sampai bertahun-tahun. Korset bertindak sebagai acuan yang membentuk badan kita. Konsisten pakai setiap hari, 8 jam sehari dengan cara pakai yang betul confirm dapat bentuk badan yang cantik serta merawat masalah kesihatan. Ada warranty seumur hidup. Tiada kesan sampingan. Mendapat pelbagai anugerah dan diiktiraf dari pakar luar negara. Memang berbaloi sangat. Jika anda rasa Premium Beautiful lebih affordable dan lebih jimat compare jenama korset yang lain, dapatkan Premium Beautiful untuk diri anda.
7
CARA PEMAKAIAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL
 
 
 
 
Sesetengah orang mungkin mendapati agak susah untuk menyarungkan Premium Beautiful (PB) untuk kali pertama. Ini kerana kita masih belum biasa lagi dan badan kita masih belum betul-betul mengikut acuan PB. Tapi jangan risau teruskan pemakaian dan percayalah ia tak lama, bila dah masuk hari ke 2 atau ke 3, pemakaian PB menjadi semakin mudah dan selesa berbanding permulaan. Tak percaya? Jom kita cuba tau....
 
Nota Penting:
Bagi ibu-ibu yang bersalin secara CESAREAN/PEMBEDAHAN teknik pemakaian agak berbeza sedikit berbanding ibu-ibu yang bersalin normal.  Kebiasaannya kita mulakan dengan pemakaian bengkung (waist nipper) terlebih dahulu dan perlahan-lahan diikuti sama ada long bra atau long girder.
 
Macammana nak pakai Premium Beautiful selepas pembedahan? Mula-mula sekali, anda kena pastikan luka di bahagian luar tu dah kering. Sebelum sarung Premium Beautiful, bolehlah anginkan pada bahagian luka/parut untuk pastikan yang ia benar-benar kering. Sebab, ini untuk elakkan luka itu lembap. Lepas tu dah bolehlah sarung Premium Beautiful. Boleh mula pakai ikut part by part kalau masih dalam tempoh berpantang.
 
TIPS PENJAGAAN PREMIUM BEAUTIFUL
 
Di sini, saya kongsikan tips penjagaan set Premium Beautiful (PB).
 
Sesuatu yang mahal tentu ada cara penjagaannya.
 
PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL MINIMUM 8 JAM SEHARI
 
Pakai Premium Beautiful (PB) minimum 8 jam sehari. Tapi kalau lebih dari 8 jam pun sangat digalakkan. Kalau nak cepatkan proses pengecilan/penurunan saiz badan, boleh pakai hingga 20 jam. Tidak ada kesan buruk kalau pakai lebih 8 jam, malah adalah lebih baik.
Minimum 8 jam tu untuk full set yet. Malam boleh pakai waist nipper masa tidur. Kesan memang cepat pada bahagian perut.
  
KETIKA PERGI KE TANDAS
Kalau ke tandas, untuk lebih mudah dan pantas membuang, just buka 2 atau 3 cangkuk then angkat waist nipper ke atas. Turunkan sahaja long girdle & seluar dalam dan membuanglah macam biasa. Dah selesai sesi pembuangan, cangkuk balik waist nipper tadi then turunkan waist nipper ke bawah. Mudahkan???
Mula-mula akan rasa agak kekok tapi lama-lama pakai PB masa pergi toilet perkara biasa sahaja.
 
MINUM SEKURANG-KURANGNYA 8 GELAS AIR KOSONG
Minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari semasa pakai Premium Beautiful dan ini memang digalakkan jika tak pakai pun kan. FIR dalam Premium Beautiful memerlukan air yang cukup dalam badan kita untuk bertindak.
Jikalau tiba-tiba terasa pening semasa memakai Premium Beatiful, segeralah minum air.
 
KRISIS PENYEMBUHAN
Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah normal dan sementara. Ini menandakan badan sedang mengeluarkan toksid. Sakit kepala, pening, gatal dan sakit belakang adalah perkara biasa bagi pengguna Premium Beautiful buat kali pertama. Anda perlu bersabar dan teruskan memakainya.
 
MASA BASUH
Basuh bila perlu. Maknanya kalau anda rasa Premium Beautiful masih bersih dan tidak berbau boleh teruskan pakai. Tapi kalau Premium Beautiful mula berbau atau gatal itu maknanya masa untuk dibasuh sudah tiba!
 
CARA-CARA MEMBASUH PREMIUM BEAUTIFUL
1. Basuh Premium Beautiful dengan cucian tangan sahaja. Elakkan memerah/memintal dengan kuat.
2. Masukkan separuh air bersih dalam baldi dan campur sedikit Premium Beautiful Wash (jangan guna sabun serbuk). Kemudian celup dan basuh Premium Beautiful dengan dengan tangan.
Bilas Premium Beautiful hingga bersih dan sangkut pada penyidai dalam bilik air supaya air basuhan Premium Beautiful menitik dan kering. Boleh juga keringkan Premium Beautiful dengan tuala bersih.
3. Bila air tidak menitik lagi, boleh sidai Premium Beautiful dalam bilik bawah kipas.
4. Premium Beautiful akan kering dalam masa 4-6 jam so masa terbaik untuk basuh ialah masa balik dari kerja. Esoknya boleh pakai lagi.
 
 
 
PANTANG LARANG!!!
1. Jangan basuh Premium Beautiful dengan mesin basuh atau memerah dengan kuat.
2. Jangan iron atau dry clean.
3. Jangan jemur di bawah/direct pada cahaya matahari.
4. Jangan basuh dengan sabun serbuk.
TESTIMONI IBU BERPANTANG BERSALIN NORMAL & CESARIAN
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna. 
AMACAM...?? DAH TENGOK?? PUAS HATI???
MACAM MANA NAK ORDER??
SENANGGGGGG....
 
Jadi macam mana caranya nak beli korset PB ni?
 
Caranya dapatkan khidmat runding dari yang PAKAR a.k.a PB Expert. Kami ini telah dilatih untuk measure dan fitting customer yang nak beli korset PB. Ukuran amat penting bagi memastikan korset yang dibeli, betul-betul saiz you all semua. Ada kes beli korset PB ni bukan saiz body sendiri, akibatnya tak selesa pakai, terbesar, terkecik. Kalau besar sangat pun tak selesa. Kalau kecik sangat, ketatlah pulak kan. So better measure betul-betul saiz badan you all.
 
 
   
 
Lepas dapat ukuran, baru PB Expert dapat tentukan mana satu saiz PB you all. Insya Allah once dah measure, bila pakai PB memang selesa.  Bukan itu sahaja, PB Expert akan ajar cara & teknik yang betul pemakaian PB untuk mendapat hasil yang lebih optimum selain daripada pemakaian PB secara konsisten iaitu sekurang-kurangnya 8 jam sehari.
 
Bila kami menjalankan tugas kami, kami bukan jurujual yang janji jual. Kami ada proses & rekod untuk menjaga & memantau client kami. Kami tidak sekali-kali cadangkan anda jangan makan atau tidak perlu bersenam. Bersenam sangat penting untuk badan lebih cergas & jantung lebih sihat.
TAWARAN ISTIMEWA SEMPENA RAMADAN RAYA
 
   
 
   
 
FREE DELIVERY SELURUH MALAYSIA
 
Call/SMS saya sekarang dengan KLIK sahaja nombor di bawah ini: - 
6012-3189370
6012-3189370
6012-3189370
 
KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH INI....
http://korsetpremiumbeautifulkl.wasap.my/
 
ATAU
KLIK LINK DI BAWAH INI UNTUK PESANAN TERUS PREMIUM BEAUTIFUL
http://korsetpremiumbeautiful.my/1_20_borang-pesanan.html
 
Saya jamin anda akan puas hati.
 
Terima Kasih.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.
Copyright ©2017 Korset Premium Beautiful, All Rights Reserved.